Pages

Sunday, September 4, 2011

Hooray Raya !!!

Salam uolls~

Baru sekarang boleh berehat..walaupun dah raye ke-5, tapi masih ramai yang datang kat rumah aku nie..yela kan sedara mara ramai plak kan..esok dah kene packing sbb nak balik rumah sewa n 2 minggu lagi nak final =.="..malasss nyeeee~ . Tp bukan tu aku nak citer..skrg nak story2 psal raye la beb..Raya ke-1&2 tu mcm biase la..bangon pagi2..lepas pegi smbhyg sunat, aku pon bermaaf maafan dgn family aku dulu.."Selamat hari raye bah ngan mak maafkan dose2 n halal kan makan minum aslam yee"..ahaha



Lepas tu sesi fotografi..ingtkan nak pegi studio tahun ni tp takde mase la plak..so tpaksa la gune 'bakat' semulajadi aku nie..ahaha

Lepas amek gambar family..ktorg pon pergi laa rumah nenek aku yang kat kajang ni..lebih kurang tghari mcm tu..ktorg pg beraye plak dekat klang belah abah aku..selesai bermaaf maafan..hulur2 duit raye..mkn2 ketupat rendang..ktorg video conference dgn pak sedara aku kat oversea..ahakz..stylo tk??cekidaut~



















Raye ke-3,4,5 mcm biase la..duduk rumah tnggu tetamu datang rumah..mmg ramai giler la..keje aku tolong mak aku sedia makan n buat air..tawar ke manis ke..ikot selesa aku laa kan..tkpyh nak complain2..ahaha..collection duit raye tahun ni plak tk byk brpe nak byk 100++ je..tp syukur gak laa psal ingt kan dh tk dpt..Orait, aku rase tu je nak story wat masa skrg..nak share video plak..aku wat sediri taw (bajet ssh sngt je nak wat =.=")..cekidaut!~

video


Sekian~
p/s : Aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..sorry kalau salah silap..terkutuk, termaki, terpukul..sengaja ataupon tak sengaja..aku harap korg pon leh maafkan aku yee~